Uusi sykemittarini on huikean hyvä kaveri .

Nyt täällä Lapissa reissussa ollessa se motivoi liikkumaan, ja muistamaan myös maltin - onpa siinä sellainen toimintokin ett kysyy painoa kerran viikossa (näin maanantaisin).

Vähän jännittää ett putoaako paino vai ei, kun täällä ei ole mahdollisuutta itseään punnita.

Tänä aamuna heräsin aivan hirveään nälkään - liekö syynä eilinen vaellus tunturin huipulle ja takaisin? "Kaverini" mukaan reissussa paloi 2659 kaloria ; )

Tänään otettiin koiruuden kanssa sitten vähän maltillisemmin - ei pungerrettu rinnettä ylös ja alas vaan pysyteltiin vähän alempana - tulos 1550 kaloria miinusta. Kertoopa tuo senkin minkä verran kulutuksesta on rasvaa - näemmä 25- 30 %. Ja aina ns. suorituksen jälkeen tulee kehut "kuntosi on paranemassa". No pohjalla on laitteella tehty kuntotesti, joka ei kovin hyvää kuvaa antanut kunnostani, tosin eipä tuo yllätyksenä tullut!

Vaikeutena on ollut nyt syömisten ja juomisten määrä ; tosin tänne tulomatkalla kävin kaupassa, ja ostoksista jäi pois kaikki runsashiilariset ja rasvaiset jutut. Tämän päivän (illan) lounas-päivälliseni oli savulohta, raejuustoa, kurkkua, tomaattia, maustekurkkua ja juomana kivennäisvettä.

Tuo kivennäisvesi on osoittautunut erittäin hyväksi näin helteellä - tosin en kyll sitäkään määräänsä enempää kykene juomaan. Juoda vaan tarttis, ja paljon ettei tuu heikko olo.

Huomenna on pidettävä taukoa liikkumisesta, sen verran kipeinä jalat nyt ovat. Koiruus saa tyytyä lähistöllä hätien tekemiseen.

Silleen olen tyytyväinen etten ole nyt (vielä) sortunut mihinkän itse itseltäni kieltämiin herkkuihin!