Tämä päivä on ollut melkoista "tasapainoilua".

Loma alkoi vaarsinaisesti - ja jääkaapissa houkuttimena teinin leipomia suklaamuffinsseja ; (

Aamu alkoi kaurapuurolla ja marjakeitolla sekä parilla siivulla kalkkunaleikettä. Päivä jatkui veden ja kivennäisvedeb merkeissä sekä pahimpaan nälkään xtravaganza-patukka. Paistoin broilerinfileitä ja keitin riisiä, sekä tein salaatin - vaan fileet katosivat näköpiiristä jonkun muun suihin.

Siispä söin sitten vasta illansuussa kanaa, raejuustoa ja salaattia. Vaan onpa tässä muutama pieni suklaamuffinssi kadonnut suuren suuni uumeniin - hyi minua!

Kropassa on tuntunut eilinen salitreeni, ja tältä päivältä liikkuminen on jäänyt ainoastaan hyötysellaiseksi. Vaan yllätin itseni kaivaen pyöräilykartan esiin (olisiko osasyy uutisilla kuinka pyöräily on hyvä laji ylipainoisille?? vaikka olenhan sen jo aiemminkin tiennyt)  Huomenna siis pyöräilemään tai kävelemään - fiiliksistä riippuen. Ja saattaapa paha siivpushepulikin iskeä;)

Voisin toki tutkailla mitä noilla lattialla minua tuijottavilla kahvakuulilla voisi tehdä... niin ja onhan tuolla makuuhuoneessa vielä pakkauksessaan kokoamista odottava jonkin sortin vatsalihasvempain... ja.... mistähän näitä vempaimia tänne oikein ilmestyy??? Niin ja zumba-levyt on jossakin tyttären jäljiltä.. Jokuhan oli otsikoiden mukaan sen avulla laihtunut vaikka kuin paljon... Tuskin kuitenkaan levykoteloa tuijottaen ; )

Suurkiitokset kaikille teille ihanille kommentoijilleni - jokaiselle erikseen!!!